Ελατήρια στάνταρ ύψους αντικατάστασης

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλο απόθεμα από ελατήρια στάνταρντ ύψους – αντικατάστασης.
Είμαστε στη διάθεση σας για να σας προτείνουμε σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας τον κατάλληλο τύπο ελατηρίων για το όχημα σας.

Γιατί να αντικαταστήσετε ελατήρια του αυτοκινήτου σας;

– Για να επιστρέψετε το όχημα στο σωστό ύψος οδήγησης
– Για να διατηρηθεί η επαφή των ελαστικών με την επιφάνεια του δρόμου
– Για να βελτιωθεί η οδική συμπεριφορά
– Για να βελτιώσετε την ευθυγράμμιση των τροχών
– Για να εξοικονομήσετε χρήματα αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής των αμορτισέρ

 

Πότε θα πρέπει να αλλάξει το ελατήριο;

– Όταν σπάσει – αντικαταστήστε πάντα σε ζεύγη αξόνων
– Όταν κουράζεται (χαλάρωση) – αντικαταστήστε πάντα σε ζεύγη αξόνων

Στο κατάστημά μας διατίθενται εργοστασιακά ελατήρια αντικατάστασης για κάθε τύπο αυτοκινήτου όπως και after market επιλογές από τις κάτωθι εταιρείες.

Επίσημος διανομέας Ελλάδας και Κύπρου.

Τα στάνταρντ ελατήρια αυτοκινήτων της CS Germany παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές των εργοστασιακών δίνοντας 10 χρόνια εγγύηση. Η CS Germany κατασκευάζει και διαθέτει στην παγκόσμια αγορά πάνω από 3000 τύπους ελατηρίων για πάνω από 50000 εφαρμογές.

Κατασκευασμένο στη Σουηδία με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, η Kilen διατηρεί 100% ποιοτικό έλεγχο σε κάθε ελατήριο της σειράς.
Η Kilen δεσμεύεται να εξασφαλίζει πάντα άριστη ποιότητα και προϊόντα υψηλής αξίας σε ολόκληρο το φάσμα των προιόντων της.

Εξοπλίζοντας τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται σήμερα στους ευρωπαϊκούς δρόμους, η σειρά Monroe Springs περιλαμβάνει τύπους ελατηρίων υψηλής τεχνολογίας όπως το ελατήριο αντιστάθμισης πλευρικού φορτίου, το κωνικό ελατήριο και το ελατήριο μίνι μπλοκ.

Τα ελατήρια K-Flex της KAYABA υποστηρίζουν το βάρος των οχημάτων και απορροφούν τις επιπτώσεις της οδικής κατάστασης αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του αμορτισέρ και των άλλων εξαρτημάτων ανάρτησης, συμπεριλαμβανομένων των ελαστικών. Μαζί με τα αμορτισέρ δημιουργούν το σύστημα ανάρτησης των οχημάτων το οποίο κρατά τα ελαστικά σε επαφή με το δρόμο.

Η APEX είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία ελατηρίων η οποία σχεδιάζει και παράγει τα δικά της προιόντα. Όλες οι δραστηριότητές μας και η τεχνογνωσία είναι πλήρως επικεντρωμένη σε ελατήρια μόνο. Η ΑΡΕΧ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ελατηρίων. Τα προιόντα της πωλούνται σε 76 χώρες, έχουν έγκριση ΤUV & 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

Απο το 1976 η Ολλανδική εταιρεία Mad Holding BV αναπτύσσει λύσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία, με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του οδηγού. Εξασφαλίζει ασφάλεια, άνεση και απόλαυση για αυτόν που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.