Την 1η Αυγούστου 1895 ιδρύθηκε στην Schweinfurt

Το 2001, η Sachs πωλήθηκε στην ZF Friedrichshafen AG και μετονομάστηκε σε ZF Sachs AG. Το τμήμα ποδηλάτων πωλήθηκε σε μια αμερικανική εταιρεία, την εταιρεία SRAM που εδρεύει στο Σικάγο, αφήνοντας το τμήμα Sachs της ZF να επικεντρωθεί στην παραγωγή εξαρτημάτων αυτοκινήτων για κινητήρες και πλαίσια. Από το 2003, η ZF Sachs AG είχε 16.511 υπαλλήλους σε 19 χώρες και όγκο πωλήσεων 2,1 δισ. Ευρώ. Ο όγκος των πωλήσεων μειώθηκε έκτοτε σε 1,8 δισ. Ευρώ το 2011. Το 2011, η ZF Sachs συστάθηκε στη ZF Friedrichshafen AG.

Τα αμορτισέρ SACHS διασφαλίζουν τη βέλτιστη συμπεριφορά στις στροφές και την πρόσφυση στο δρόμο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμπορικά μεταχειρισμένα οχήματα μεταφοράς τα οποία δέχονται καθημερινά μεγάλες και απαιτητικές διαδρομές – και υψηλού ωφέλιμου φορτίου. Σε αυτό το πλαίσιο, τα αμορτισέρ SACHS με την αρχική ποιότητα εξοπλισμού παρέχουν στον οδηγό το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και εξαιρετικής άνεσης.

Advantage

Συνδυάζει την sport οδήγηση με την άνεση

Το SACHS Advantage είναι η εναλλακτική λύση για τις υψηλότερες απαιτήσεις σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

  • Προσαρμοσμένο σε κάθε όχημα με καθοριστικό πλεονέκτημα το χειρισμό και τη σταθερότητα οδήγησης.

Super Touring

Με εργοστασιακές προδιαγραφές

Πολλοί γνωστοί κατασκευαστές αυτοκινήτων εφοδιάζουν τα καινούργια τους οχήματα ως στάνταρ με αμορτισέρ SACHS. Η τεχνογνωσία του αρχικού εξοπλισμού χρησιμοποιείται επίσης για την παραγωγή ανταλλακτικών. Ως εκ τούτου, τα αμορτισερ SACHS για την aftermarket είναι πάντα σύγχρονα.