Ένας πρωτοπόρος στον τομέα αυτό από το 1857, η KONI παρέχει πρωτοποριακή τεχνολογία.

Το KONI είναι παντού από αυτοκίνητα δρόμου έως τρένα μέχρι βιομηχανικές εφαρμογές, όπως γέφυρες, που χρησιμοποιούνται στις πιο ακραίες συνθήκες, όπως η ξηρή έρημος της Σαχάρας και οι πόλοι ψύξης, αποδεικνύοντας ότι τα αμορτισέρ KONI λειτουργούν δοκιμασμένα.

Ως αδιαμφισβήτητοι ηγέτες εμπειρίας, οι τεχνικές ικανότητες και οι ικανότητές των ανθρώπων της βοηθούν στην ανάπτυξη, στην κατασκευή και στην πώληση ποιοτικών και κορυφαίων αμορτισέρ και συστημάτων ανάρτησης. Στόχος είναι να δημιουργηθεί η καλύτερη εμπειρία για όλους σε κίνηση. Από το 1857, η KONI έχει καθιερωθεί ως το εμπορικό σήμα επιλογής για προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Το ΚΟΝΙ έχει επιτύχει την απόδοση των αμορτισέρ και την άνεση στο επόμενο επίπεδο με την πατενταρισμένη τεχνολογία FSD (Frequency Selective Damping)

Special Active

Νέα επαναστατική γενιά

Το KONI Special ACTIVE είναι η επόμενη γενιά αμορτισέρ υψηλής ποιότητας που προσφέρει ανώτερη συμπεριφορά χωρίς συμβιβασμούς. Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της KONI.

Αξιοποιώντας την πιο πρόσφατη γενιά της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας επιλογής συχνότητας (Frequency Selective Damping – FSD), ελέγχει μεγάλες κινήσεις του αμαξώματος και δυνάμεις κατά τη διάρκεια της στροφής, αλλά εξομαλύνει τους δύσκολους δρόμους για καλύτερη άνεση.

Heavy Track

Ειδικά σχεδιασμένα για SUV 4×4 και οχήματα εκτός δρόμου

  • Προσφέρουν το καλύτερο δυνατό κράτημα στο δρόμο και στα ταξίδια, με ασφάλεια και άνεση
  • Όταν βρεθούν εκτός δρόμου, τότε μεταμορφώνονται και ο οδηγός μπορεί να εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες του αυτοκινήτου με ασφάλεια διότι προσφέρουν πρόσφυση και σταθερότητα σε δύσκολες συνθήκες που ικανοποιεί τις πιο ψηλές απαιτήσεις

Raid

Ρυθμιζόμενες δυνάμεις απόσβεσης για εκτός δρόμου διαδρομές

Όταν πρόκειται για εξορμήσεις και ανακαλύψεις άγνωστων και δύσβατων περιοχών η ΚΟΝΙ ανεβάζει τον πήχη στα εκτός δρόμου – off road αμορτισέρ με του τύπου Raid.

  • Ενισχυμένα σημεία στήριξης με ενισχυμένη κόλληση
  • Νέα τεχνολογία ανθεκτική στις χαμηλές θερμοκρασίες
  • Μεγάλη περιεκτικότητα λαδιού για καλύτερη αποβολή θερμοκρασίας

Sport

Με ρύθμιση των αποσβέσεων για sport οδήγηση

  • Τα αμορτισέρ ΚΟΝΙ Sport είναι κατασκευασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλούς μεγάλους βελτιωτικούς οίκους για να συμπληρώνουν τα κιτ αναρτήσεων τους.
  • Χρησιμοποιούνται από ερασιτέχνες και επαγγελματίες οδηγούς στους αγώνες
  • Απευθύνονται στον οδηγό που θέλει να έχει το καλύτερο κράτημα, σφιχτή οδική συμπεριφορά και μειωμένες κλίσεις στο αμάξωμα
  • Τα περισσότερα εμπρόσθια Sport αμορτισέρ είναι εξωτερικά ρυθμιζόμενα που σημαίνει ότι μπορούν να ρυθμιστούν πάνω στο αυτοκίνητο
  • Συνδυάζονται άψογα με ελατήρια χαμηλώματος 3-4 εκ. πχ׃ ΚΟΝΙ ή EIBACH βελτιώνοντας ασύγκριτα το κράτημα και την αίσθηση κάνοντας την γρήγορη οδήγηση μια πραγματική απόλαυση

Street

Εξαιρετικό κράτημα

Τα ΚΟΝΙ STR.T (street) είναι σπορ αμορτισέρ που προσφέρουν εξαιρετικό κράτημα σε πολύ καλή τιμή και μπορούν να συνδυαστούν με ελατήρια χαμηλώματος 3-4 εκ. Όλα τα αμορτισέρ STR.T είναι σχεδιασμένα εξ’ αρχής για τις ανάγκες κάθε αυτοκινήτου ξεχωριστά .Η μακρόχρονη εμπειρία της ΚΟΝΙ στους αγώνες και την Φόρμουλα 1 έχει παίξει το ρόλο της εδώ.