Η Rancho® είναι μια δημοφιλής μάρκα κατασκεύης αμορτισέρ σε όλο τον κόσμο

Το 1990, η Rancho αγοράστηκε από την Tenneco Inc. και γρήγορα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει το πρώτο ρυθμιζόμενο αμορτισέρ παγκοσμίως, επιτρέποντας στους λάτρεις της οδικής κυκλοφορίας να προσαρμόσουν το επίπεδο απόσβεσης συμπίεσης / αναπήδησης ώστε να ταιριάζουν στο στυλ οδήγησης τους, το “έξυπνο” αμορτισέρ RSX.

Τα αμορτισέρ Rancho απευθύνονται σε όλους τους τύπους οχημάτων SUV/ΤΥΠΟΥ JEEP και PICK UP φορτηγάκια 4X2 Wheel Drive. Λειτουργούν με θάλαμο και βαλβίδες μεγαλύτερης διαμέτρου και έτσι επιτυγχάνουν τέλειο αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε οδόστρωμα. Συνοδεύεται με 2 έτη εγγύηση.

Τα προϊόντα Rancho κατασκευάζονται και διατίθενται στην αγορά από την Tenneco Inc (NYSE: TEN), μία κατασκευαστική εταιρεία ύψους 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, γνωστή για τα εμπορικά σήματα ελέγχου και εκπομπής ρύπων, όπως: Monroe®, Walker® Εξάτμιση, Gillet® και Clevite® Elastomers και DynoMax®.

Rancho® RS5000 X

Υψηλή απόδοση σε off road διαδρομές

Είναι τα μοναδικά με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λόγω του προηγμένου συστήματος επαναφοράς βαλβίδων. Αυτή η διαδικασία που αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς του Rancho θα αυξάνει το συνολικό χειρισμό και τις επιδόσεις του οχήματός σας εκτός δρόμου.

Rancho® RS5000

Υψηλή απόδοση σε off road διαδρομές

Τα RS5000 παρέχουν μια άνετη διαδρομή σε αυτοκινητόδρομο ενώ παράλληλα ανταποκρίνονται κατά την οδήγηση εκτός δρόμου σε οποιαδήποτε συνθήκη. Η βαλβίδα με ευαισθησία ταχύτητας δέκα σταδίων διασφαλίζει υψηλή απόδοση σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Rancho® RS7000 MT

Ιδανικά για ακραία χρήση εκτός δρόμου

Ανταποκρίνονται στις ανάγκες ελαφριών φορτηγών και SUV με υψηλότερα κέντρα βάρους. Τα shockwaves τύπου Rancho® RS7000®MT είναι ανθεκτικά και εξαιρετικά αποτελεσματικά στην απορρόφηση της θερμότητας.

Rancho® RS9000XL

Ρυθμιζόμενη σειρά 9 θέσεων για βέλτιστες επιδόσεις

Για φορτηγά οχήματα εκτός δρόμου, SUV και τζιπ. Παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως η πρώτη χειροκίνητη ρυθμιζόμενη σειρά οδήγησης 9 θέσεων στην off-road αγορά, η προηγμένη σειρά RS9000XL είναι ιδανική για χρήση εκτός δρόμου, ρυμούλκησης και άλλα.