Η MONROE ανήκει στον όμιλο της TENNECO AUTOMOTIVE

Η Tenneco είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού ελέγχου και αναρτήσεων της αρχικής αντικατάστασης στον κόσμο. Οι επαναστατικές ηλεκτρονικές τεχνολογίες Monroe Intelligent Suspension της Tenneco προσφέρουν στους κατασκευαστές αυτοκινήτων μια ευρεία γκάμα επιλογών για να συντονίσουν τα συστήματα ανάρτησης με πολύ συγκεκριμένες προτάσεις και να παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης στους οδηγούς.

Πέρα από τις προηγμένες τεχνολογίες και τις καλύτερες επιδόσεις των προϊόντων στην κατηγορία τους, ένα βασικό στοιχείο της διαρκούς επιτυχίας της μάρκας Monroe είναι η μοναδική δυνατή σχέση με τους επαγγελματίες που καθορίζουν, πωλούν και εγκαθιστούν τα προϊόντα της. «Κάθε επανάσταση του Monroe για την aftermarket αγορά έχει υποστηριχθεί από ειδικούς συνεργάτες και εξειδικευμένους επαγγελματίες των οχημάτων που έχουν αναλάβει την ευθύνη να παρέχουν στους αυτοκινητιστές μια ελεγχόμενη οδήγηση», δήλωσε ο Joe Pomaranski, ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Global Aftermarket, Tenneco. «Αυτός είναι ο απώτερος στόχος κάθε προϊόντος Monroe – στόχος που απαιτεί ισχυρές συνεργασίες σε ολόκληρη τη βιομηχανία μας.»

Με το θέμα «Made for the Road Ahead», η γιορτή της 100ής επετείου της επωνυμίας εστιάστηκε τόσο στο μέλλον της μάρκας Monroe όσο και για το παρελθόν της, σύμφωνα με τον Jeff Koviak, αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της North America Aftermarket, Tenneco. «Είναι μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας να αναζητά πάντα την επόμενη ευκαιρία για να βελτιώσει τη σταθερότητα και την απόδοση του οχήματος. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι ιδρυτές μας βοήθησαν στη δημιουργία της κατηγορίας ελέγχου των οχημάτων στις αρχές της δεκαετίας του 1900 και θα είναι καθοριστικής σημασίας για τον επόμενο αιώνα επιτυχίας μας».

Monroe® Roadmatic

Συνδυασμός κρατήματος στο δρόμο και χαμηλού κόστους

Η νέα σειρά αμορτισέρ Roadmatic της MONROE είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αντικατάσταση 1ης τοποθέτησης και κατασκευασμένη για να παρέχει υψηλές αποδόσεις οδήγησης με χαμηλό κόστος απόκτησης. Τα Monroe Roadmatic συνοδεύονται από εγγύηση αντιπροσωπείας ενός έτους.

Monroe® Adventure

Προσαρμοσμένα σε συνθήκες βαριάς λειτουργίας

Η ερευνητική ομάδα της Monroe® έχει αναπτύξει μια σειρά αμορτισέρ για οχήματα 4×4 που είναι τέλεια προσαρμοσμένα στις ανάγκες των οδηγών 4×4. Με το καινοτόμο σχεδιασμό τους, αυτά τα ειδικά αμορτισέρ προσφέρουν στους οδηγούς την ελευθερία να οδηγούν τα 4×4 όπου κι αν θέλουν να πάνε.

 • Υψηλή απόδοση οδικής συμπεριφοράς και off-road
 • Ο βέλτιστος έλεγχος απόσβεσης εξασφαλίζει εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά

Monroe® OESpectrum®

Τέλειο αποτέλεσμα άνεσης και πρόσφυσης

Τα Monroe® OESpectrum®, διαθέτουν το επαναστατικό σύστημα, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, M-RTECH®2 Rebound Valving Technology το οποίο παρέχει:

 • στιγμιαία ανάδραση και ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες συνθήκες οδήγησης
 • εξαιρετική πρόσφυση
 • μεγαλύτερο έλεγχο με ελάχιστο NVH (θόρυβο, κραδασμούς, τραχύτητα)

Αμορτισέρ μονού ή διπλού σωλήνα, διπλής ενέργειας, αυτορυθμιζόμενο, επεξεργάζεται οποιαδήποτε πληροφορία συλλέγει από τους τροχούς και τη μετατρέπει σε ένα τέλειο αποτέλεσμα άνεσης και πρόσφυσης, εξουδετερώνοντας ανεπιθύμητες πλάγιες κλήσεις και ταλαντώσεις που μπορεί να προκύψουν από τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Το OESpectrum® ήρθε για να καλύψει ένα ευρύ κοινό που αναζητά τον τέλειο συνδυασμό απόδοσης και τιμής. Ειδικά για την σειρά αυτή παρέχεται 5 χρόνια εγγύηση.

Monroe® Original

Σχεδιασμένο με εργοστασιακές προδιαγραφές

Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αντικατάσταση 1ης τοποθέτησης για να αντισταθμίσουν τη φθορά της ανάρτησης και των άλλων εξαρτημάτων, η οποία γίνεται αισθητή σε ένα αυτοκίνητο αφού έχει καλύψει χιλιάδες χιλιόμετρα.

Monroe® Reflex

Με τεχνολογία «Twin Disc»

Αυξάνοντας το κράτημα των ελαστικών στον δρόμο, δημιουργεί μεγαλύτερη σταθερότητα και περισσότερη ασφάλεια. Το μυστικό των αμορτισέρ Monroe® Reflex ™ βρίσκεται στο μοναδικό σύστημα βαλβίδων, γνωστό ως τεχνολογία «Twin Disc». Αυτή η βαλβίδα διαθέτει ένα επιπλέον στάδιο ρύθμισης για πολύ χαμηλή ταχύτητα εμβόλων, με αποτέλεσμα την ταχύτερη αντίδραση του αμορτισέρ, καθώς ελέγχει ακόμα και την παραμικρή κίνηση του αμαξώματος του οχήματος πολύ πριν από κάθε αμορτισέρ.

 • Σταθεροποιεί το αυτοκίνητο γρηγορότερα αντιδρώντας άμεσα στη παραμικρή κίνηση
 • Παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα, όπως αποδεικνύεται από τις εργοστασιακές δοκιμές
 • Σχεδιασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής

Monroe® Van-Magnum

Βελτιωμένες επιδόσεις

 • Εξασφαλίστε μεγαλύτερη προστασία για το φορτίο σας
 • Προστατεύστε το όχημα από πρόωρη φθορά
 • Βελτίωση της συνολικής οδικής κυκλοφορίας και της σταθερότητας
 • Κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά βιομηχανικής αντοχής. Η μέγιστη δύναμη απόσβεσης εξασφαλίζει τέλειο έλεγχο και σταθερότητα
 • Βέλτιστη οδήγηση και οδική συμπεριφορά ακόμη και με πλήρες φορτίο