Ελατήρια χαμηλώματος

Η ανάρτηση είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τον προσδιορισμό της καθημερινής οδήγησης του οχήματός σας. Το πρώτο βήμα στο συντονισμό ανάρτησης είναι να αναβαθμίσετε τα ελατήρια των οχημάτων σας. Η αναβάθμιση των εξαρτημάτων ανάρτησης θα εξασφαλίσει ότι το όχημά σας έχει βελτιωμένο χειρισμό.

Τι θα προσφέρουν στο αυτοκίνητο σας τα ελατήρια χαμηλώματος;

– Εξαιρετική ποιότητα οδήγησης
– Βελτιώνει την εμφάνιση του οχήματός σας με μειωμένο κενό στο φτερό
– Μειώνει το κέντρο βάρους του οχήματος για καλύτερο χειρισμό
– Ο προοδευτικός σχεδιασμός του ελατηρίου προσφέρει εξαιρετική ποιότητα οδήγησης και άνεση

Στο κατάστημά μας διατίθενται εργοστασιακά ελατήρια αντικατάστασης για κάθε τύπο αυτοκινήτου όπως και after market επιλογές από τις κάτωθι εταιρείες.

Η γερμανική εταιρία Eibach έχοντας μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ελατηρίων βιομηχανικού τύπου, έφερε την επανάσταση στην αγορά της βελτίωσης του αυτοκινήτου όταν σχεδίασε, εξέλιξε, και κατασκεύασε τα περίφημα ελατήρια χαμηλώματος.

Για δεκαετίες τα ελατήρια EIBACH είναι από τα πλέον καταξιωμένα στο χώρο των αυτοκινήτων και στους αγώνες όπως η Φόρμουλα 1, WRC, DTM, NASCAR και το παγκόσμιο πρωτάθλημα επιβατικών αυτοκινήτων τουρισμού WTCC. Σχεδόν σε όλους τους αγώνες είτε σε εθνικό επίπεδο είτε σε διεθνές, ομάδες και οδηγοί γνωρίζουν καλά τα προϊόντα EIBACH για την κορυφαία τους ποιότητα.

Αυτή η τεχνογνωσία με τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής μεταφέρονται και στα ελατήρια των επιβατικών αυτοκινήτων 30 και 50 χιλιοστών.
Όταν το αυτοκίνητο χαμηλώνει με ελατήρια EIBACH βελτιώνεται το κράτημα του, αλλά και η εμφάνισή του.

Ελατήρια χαμηλώματος 30 χιλιοστών – Pro kit
– Τα Pro kit χαμηλώνουν το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου βελτιώνοντας το κράτημα
– Είναι προοδευτικά και προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα κύλισης

Ελατήρια χαμηλώματος 50χιλιοστών – Sport line
– Τα Sport line έχουν προοδευτική σχεδίαση χαμηλώνοντας το αυτοκίνητο μέχρι 50 χιλ.
– H αγωνιστική εμφάνιση συνδυάζεται με το εξαιρετικό κράτημα.

Η ανάρτηση είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τον προσδιορισμό της καθημερινής οδήγησης του οχήματός σας. Το πρώτο βήμα στον συντονισμό ανάρτησης είναι να αναβαθμίσετε τα ελατήρια των οχημάτων σας. Η αναβάθμιση των εξαρτημάτων ανάρτησης θα εξασφαλίσει ότι το όχημά σας έχει βελτιωμένο χειρισμό. Τα ελατήρια H&R έχουν εξαιρετική οδηγική άνεση και αυξημένη ευκολία οδήγησης.

Τα H&R Special Springs είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα για να είναι ισχυρά και πιο ανθεκτικά από άλλα ελικοειδή ελατήρια. Όλα τα ελατήρια της H&R είναι κατασκευασμένα από ειδικά χαλύβδινο ελατήριο 54SiCr6 (hf) για την εξασφάλιση κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης. Όλη η παραγωγή ολοκληρώνεται εσωτερικά, έτσι εξασφαλίζεται η ποιότητα του προϊόντος. Κάθε ελατήριο δοκιμάζεται 100% πριν εγκαταλείψει την εγκατάσταση πιστοποίησης ISO9001 της H&R στη Γερμανία.

Κατηγορίες ελατηρίων H&R:

OE Sport Springs – Super Sport Springs
– Παρέχουν ανώτερη οδήγηση και μέγιστη μείωση
– Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά των Sport Springs καθώς και επιπλέον μείωση, μεγάλη για τον έμπειρο ενθουσιώδη που ψάχνει για λίγο περισσότερο
– Διατηρούν την ανώτερη άνεση οδήγησης
– Ο χειρισμός του οχήματος σας θα βελτιωθεί με χαμηλότερο κέντρο βάρους
– Τα σπορ ελατήρια H&R Super Sport δίνουν στο όχημά σας την καλύτερη εμφάνιση

Απο το 1976 η Ολλανδική εταιρεία Mad Holding BV αναπτύσσει λύσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία, με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του οδηγού. Εξασφαλίζει ασφάλεια, άνεση και απόλαυση για αυτόν που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Η APEX είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία ελατηρίων η οποία σχεδιάζει και παράγει τα δικά προϊόντα. Όλες οι δραστηριότητές μας και η τεχνογνωσία είναι πλήρως επικεντρωμένη σε ελατήρια μόνο. Η ΑΡΕΧ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ελατηρίων. Τα προϊόντα της πωλούνται σε 76 χώρες, έχουν έγκριση ΤUV & 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.