Τι θα προσφέρουν στο αυτοκίνητο σας τα ελατήρια χαμηλώματος;

  • Εξαιρετική ποιότητα οδήγησης
  • Βελτιώνει την εμφάνιση του οχήματός σας
  • Χαμηλώνει το κέντρο βάρους του οχήματος για καλύτερο χειρισμό
  • Ο προοδευτικός σχεδιασμός του ελατηρίου προσφέρει εξαιρετική ποιότητα οδήγησης και άνεση

Η εταιρεία μας διαθέτει ελατήρια χαμηλώματος από τις κάτωθι εταιρείες.

Η Cobra Suspension διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και παραγωγή ελατηρίων χαμηλώματος. Ως αποτέλεσμα, τα ελατήρια χαμηλώματος της Cobra Suspensions βελτιώνουν το χειρισμό του αυτοκινήτου σας διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια και την ποιότητα οδήγησης.

Τα H&R Special Springs είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα από ειδικά χαλύβδινο ελατήριο 54SiCr6 (hf) για την εξασφάλιση κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης. Όλη η παραγωγή ολοκληρώνεται εσωτερικά, έτσι εξασφαλίζεται η ποιότητα του προϊόντος. Κάθε ελατήριο δοκιμάζεται 100% πριν ολοκληρώσει την πιστοποίησης ISO9001 της H&R στη Γερμανία.

Η APEX είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία ελατηρίων η οποία σχεδιάζει και παράγει τα δικά της προϊόντα. Η ΑΡΕΧ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ελατηρίων. Τα προϊόντα της πωλούνται σε 76 χώρες, έχουν έγκριση ΤUV & 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η γερμανική εταιρία Eibach έχοντας μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ελατηρίων βιομηχανικού τύπου, έφερε την επανάσταση στην αγορά της βελτίωσης του αυτοκινήτου όταν σχεδίασε, εξέλιξε, και κατασκεύασε τα περίφημα ελατήρια χαμηλώματος. Για δεκαετίες τα ελατήρια EIBACH είναι από τα πλέον καταξιωμένα στο χώρο των αυτοκινήτων και στους αγώνες όπως η Φόρμουλα 1, WRC, DTM, NASCAR και το παγκόσμιο πρωτάθλημα επιβατικών αυτοκινήτων τουρισμού WTCC.