Ελατήρια γραμμικά – coilover

Τα γραμμικά ελατήρια – Coilover για ρυθμιζόμενη ανάρτηση χαρακτηρίζονται βάσει διαστάσεων και σκληρότητας.

Στο κατάστημά μας διατίθενται γραμμικά ελατήρια από τις κάτωθι εταιρείες.

Η Proflex, γνωστή για την ποιότητα και τις επιδόσεις στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι η νούμερο ένα επιλογή από μερικούς από τους καλύτερους οδηγούς και ομάδες στον κόσμο σε όλους τους κλάδους του αθλήματος. Τα ελατήρια Proflex είναι όμορφα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, σχεδιασμένα έτσι ώστε να δουλεύουν αξιόπιστα ξανά και ξανά κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες.

Απο το 1976 η Ολλανδική εταιρεία Mad Holding BV αναπτύσσει λύσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία, με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του οδηγού. Εξασφαλίζει ασφάλεια, άνεση και απόλαυση για αυτόν που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Τα H&R είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα για να είναι ισχυρά και πιο ανθεκτικά. Όλα τα ελατήρια της H&R είναι κατασκευασμένα από ειδικά χαλύβδινο ελατήριο 54SiCr6 (hf) για την εξασφάλιση κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης. Όλη η παραγωγή ολοκληρώνεται εσωτερικά, έτσι εξασφαλίζεται η ποιότητα του προϊόντος. Κάθε ελατήριο δοκιμάζεται 100% πριν εγκαταλείψει την εγκατάσταση πιστοποίησης ISO9001 της H&R στη Γερμανία.

Η APEX είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία ελατηρίων η οποία σχεδιάζει και παράγει τα δικά προϊόντα. Όλες οι δραστηριότητές μας και η τεχνογνωσία είναι πλήρως επικεντρωμένη σε ελατήρια μόνο. Η ΑΡΕΧ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ελατηρίων. Τα προϊόντα της πωλούνται σε 76 χώρες, έχουν έγκριση ΤUV & 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.