Τα γραμμικά ελατήρια – Coilover για ρυθμιζόμενη ανάρτηση χαρακτηρίζονται βάσει διαστάσεων και σκληρότητας.

Στο κατάστημά μας διατίθενται γραμμικά ελατήρια από τις κάτωθι εταιρείες.

Η Cobra Suspension διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και παραγωγή ελατηρίων. Ως αποτέλεσμα, τα ελατήρια της Cobra Suspensions βελτιώνουν το χειρισμό του αυτοκινήτου σας διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια και την ποιότητα οδήγησης.

Η Proflex, γνωστή για την ποιότητα και τις επιδόσεις στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι η νούμερο ένα επιλογή από μερικούς από τους καλύτερους οδηγούς και ομάδες στον κόσμο σε όλους τους κλάδους του αθλήματος. Τα ελατήρια Proflex είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, σχεδιασμένα έτσι ώστε να δουλεύουν αξιόπιστα ξανά και ξανά κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες.

Τα H&R Special Springs είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα από ειδικά χαλύβδινο ελατήριο 54SiCr6 (hf) για την εξασφάλιση κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης. Όλη η παραγωγή ολοκληρώνεται εσωτερικά, έτσι εξασφαλίζεται η ποιότητα του προϊόντος. Κάθε ελατήριο δοκιμάζεται 100% πριν ολοκληρώσει την πιστοποίησης ISO9001 της H&R στη Γερμανία.

Η APEX είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία ελατηρίων η οποία σχεδιάζει και παράγει τα δικά της προϊόντα. Η ΑΡΕΧ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ελατηρίων. Τα προϊόντα της πωλούνται σε 76 χώρες, έχουν έγκριση ΤUV & 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.