Ελατήρια ενισχυμένα

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται δίνοντας λύσεις σε περιπτώσεις μόνιμου ή περιστασιακού φορτίου επιλέγοντας τον κατάλληλο τύπο ενισχυμένου ελατηρίου για το αυτοκίνητο σας με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας και τη σωστή γεωμετρία – οδική συμπεριφορά του οχήματος.

Τα μόνιμα υπερβολικά φορτώματα έχουν σαν συνέπεια την αποδυνάμωση, την «καθίζηση» και την μειωμένη λειτουργία του ελατηρίου όπως και την καταπόνηση του αμορτισέρ.

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεστε ενισχυμένα ελατήρια;

– Όταν έχετε τοποθετήσει μπουκάλα υγραερίου
– Όταν υπάρχει κοτσαδόρος και ριμουλκείτε τρέιλερ, σκάφος κτλ
– Όταν έχετε μόνιμα στο πορτ μπαγκάζ εργαλειοθήκες και τα απαραίτητα εξαρτήματα της δουλειάς σας
– Όταν έχετε τοποθετήσει κυνηγετικό σκυλόσπιτο
– Όταν έχετε τοποθετήσει ηχοσύστημα με έξτρα μπαταρίες

Στο κατάστημά μας διατίθενται ενισχυμένα ελατήρια για όλους τους τύπους αυτοκινήτων (επιβατικά, φορτηγάκια, van, 4Χ4) από τις κάτωθι εταιρείες.

Επίσημος διανομέας Ελλάδας και Κύπρου.

Τα ενισχυμένα ελατήρια αυτοκινήτων της CS Germany διατίθενται σε διάφορα στάδια ενίσχυσης ανάλογα με το φορτίο του αυτοκινήτου σας και παράγονται χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας χάλυβα στο εργοστάσιο της. Σε σύγχρονα υπολογιστικά ελεγχόμενα μηχανήματα εξασφαλίζονται.
Τα ελατήρια της CS Germany συνοδέυονται από 10 χρόνια εγγύηση σπασίματος και καλής λειτουργίας.

Απο το 1976 η Ολλανδική εταιρεία Mad Holding BV αναπτύσσει λύσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία, με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του οδηγού. Εξασφαλίζει ασφάλεια, άνεση και απόλαυση για αυτόν που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.